Medical Travel Nederland

Top 5 behandelingen

Full body reshape

De total body reshape is een techniek ontworpen om een beter lichaam te verkrijgen voor mensen met lokale vetophopingen.

Het is een combinatie van technieken uitgevoerd met de vaser liposuctie-techniek en het "Fat Transfer System”.

De procedure omvat het onttrekken van overtollig vet en herinjectie op gewenste plaatsen om daar meer volume te krijgen en de contouren van het lichaam meer te stroomlijnen.

 

Wenst u meer informatie over ons meest gekozen behandeling?

Borstvergroting

Een van de meest uitgevoerde plastische ingrepen is een borstvergroting. Het is een zeer persoonlijke en belangrijke beslissing die een belangrijke impact heeft op het zelfvertrouwen en het verbeteren van het zelfbeeld. De perfecte borst bestaat echter niet en een dergelijke ingreep moet steeds aangepast worden aan de specifieke anatomie van de individuele patiënt. Met welk merk implantaten werken we? Hoe ziet de incisie eruit? Hoe verloopt mijn genezingsproces? Al deze vragen kan u stellen tijdens uw consultatie.

 

Wenst u meer informatie over een borstvergroting?

Borstverkleining

Een zware boezem is een vaak voorkomend fenomeen bij zowel bij jonge meisjes als oudere vrouwen. Naast de psychologische last heeft dit voornamelijk pijnklachten ter hoogte van de rug, schouders en borst zelf tot het gevolg. Een operatieve ingreep waarbij de borst wordt verkleind kan hiervoor een oplossing bieden. Aangezien het borstweefsel bestaat uit een combinatie van vetweefsel en klierweefsel, zullen beiden gedeeltelijk verwijderd worden. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, maar om een mooie stevige borst te verkrijgen na de ingreep zal ook het resterende weefsel verplaatst moeten worden. Gedurende deze ingreep kan ook de tepel en de tepelhof gelift en/of verkleind worden, zodanig dat deze zich opnieuw op de juiste positie op de borst bevinden.

 

Wenst u meer informatie over een borstverkleining?

Neuscorrectie / Rhinoplastie

Neuscorrectie is een van de meest toegepaste chirurgische ingrepen ter wereld. Omdat de neus midden in het gezicht zit en een effectieve bijdrage levert aan de schoonheid van het gezicht, worden de interne en externe misvormingen die esthetisch problematisch zijn en ook gezondheidsproblemen veroorzaken gecorrigeerd. Neus-esthetische operaties binnen onze klinieken zijn gepland met de aanpak om de psychologie van de patiënt in eerste instantie in overeenstemming te houden met het besef dat gelaatsschoonheid een geheel is, zonder in te boeten aan comfort in het herstelproces.

 

Wist u dat er meerdere technieken zijn voor neuscorrecties? Wij lichten dit graag toe tijdens een prive consult!

BBL - Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift, ook bekend als BBL, heeft de voorkeur voor mensen die een jonger uiterlijk, vollere heupen en een beter lichaamsprofiel willen hebben. Uw eigen vet wordt gebruikt in deze chirurgische ingreep en dit is de meest natuurlijke manier om de heupen te versterken. Bij een BBL verplaatsen we het vet dat is verzameld uit uw regionale vetafzettingen in de meest pure en meest geschikte vet stamcel samenstelling die mogelijk is. Dit helpt om het langst blijvende resultaat te bereiken. Een centrifuge apparaat wordt gebruikt om het vet te verrijken met stamcellen. De laatste stap is de herinjectie van het behandelde gezonde vet in de heupen. De procedure is ontworpen om het bovenste deel van de heupen te vullen, dit lift de kolf op en maakt deze prominenter. Het effect maakt uw profiel aantrekkelijker en meer welgevormd. Mist u ook volume in uw heupen en heeft u last van lokale vetophoping? Dan is BBL de geschikte behandeling voor u. Deze behandeling kan gecombineerd worden met andere behandelingen.

Buikwandcorrectie in combinatie met een lipo360

Het krijgen van 1 of meer kinderen is uiteraard een zeer heuglijke gebeurtenis. En het flink afvallen na jaren te zwaar te zijn geweest is dat zonder meer ook! Helaas zijn echter de naweeën van dergelijke situaties niet altijd even ideaal. Zo kan de huid van de buik flink uitgerekt zijn, of valt u overal makkelijk af behalve op de buik, bij de BH-band of op de rug.

In dat geval is een buikwandcorrectie in combinatie met een 360 graden liposuctie de uitgelezen behandeling om bij uw taille weer helemaal in shape te komen.  

Deze behandeling kan uiteraard gecombineerd worden met andere behandelingen.

Staat uw behandeling er niet tussen?

Hierboven hebben we gekozen om de top 5 aan meest gekozen behandelingen met u te delen.

Echter kunnen wij bemiddelen in de volgende ingrepen:

 

Facelift - Verticale Facelift - Non invasieve Facelift - Ooglidcorrectie - Temple lift - Neuscorrectie piezo techniek - Oorcorrectie - Halslift – Kincorrectie -

Borstvergroting met implantaten - Borstvergroting met eigen vet - Borstverkleining - Borstlift - Borstverkleining mannen - Buikwandcorrectie -

Plastische chirurgie na gastric bypass - 360° Lower body lift - Armlift - Dijbeenlift - BBL - Full Body Reshape - Liposuctie Vaser - Genitale chirurgie - Hi-Def Sixpack

ADRES

Medical Travel Nederland

Churchillplein 182

3011 EW Rotterdam
NEDERLAND

Copyright © All Rights Reserved 2019 - 2020 | Privacy policy | +31 88 008 99 00 | Praktische informatie | KVK: 75632993

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren